Fostul realizator TV Malonga Parfait, condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare

Fostul realizator TV Sorin Malonga Parfait, în vârstă de 33 de ani, din Bucureşti, prins în flagrant când vindea canabis unui ofiţer sub acoperire, a fost condamnat de Tribunalul Argeş la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, decizia nefiind însă definitivă.

808 afișări
Imaginea articolului Fostul realizator TV Malonga Parfait, condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare

Malonga Parfait (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Magistraţii Tribunalului Argeş l-au condamnat pe Sorin Malonga Parfait la doi ani şi şase luni închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de trafic de droguri, însă decizia instanţei nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti.

Potrivit anchetatorilor, Sorin Malonga Parfait a fost prins în flagrant de către poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate şi de către procurorii DIICOT Piteşti în timp ce îi vindea zece grame de canabis unui ofiţer sub acoperire.

Ulterior, procurorii şi poliţiştii au mai găsit în maşina acestuia 30 grame de canabis şi un minicântar electronic folosit la cântărirea dozelor de stupefiante.

Cetăţean român de origine congoleză, Malonga Parfait Sorin, în vârstă de 33 de ani, care lucrează ca inspector la Direcţia de Utilităţi Publice aflată în subordinea Primăriei Capitalei, a fost identificat şi prins după ce mai mulţi consumatori de droguri audiaţi de poliţiştii BCCO Argeş şi procurorii DIICOT Argeş au spus că au achiziţionat droguri de la acesta.

Malonga Parfait este suspectat că vindea cannabis mai multor consumatori de droguri din municipiul Piteşti, dar şi din alte localităţi din judeţele Argeş şi Vâlcea.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici