Fostul şef Transelectrica Dănuţ Caraşol, condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare

  • Fostul şef Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol a fost condamnat, astăzi, de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare
  • Dănuţ Caraşol este acuzat că a folosit documente false care atestau studiile necesare pentru angajarea în companie
  • Decizia magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti poate fi atacată
1098 afișări
Imaginea articolului Fostul şef Transelectrica Dănuţ Caraşol, condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare

Fostul şef Transelectrica Dănuţ Caraşol, condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare

Marius Dănuţ Caraşol, fost şef al Transelectrica, a fost condamnat, astăzi, la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare de Judecătoria Sectorului 1. Decizia nu este, însă, definitivă.

Caraşol este acuzat de procurori de înşelăciune. Acesta ar fi folosit, pentru angajarea în compania Transelectrica, documente falsificate ce atestau, nereal, studii superioare necesare ocupării funcţiei.

Magistraţii au desfiinţat, prin aceeaşi decizie de astăzi, şi diploma de inginer falsificată, aparent emisă de Universitatea Politehnica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici