Video FOTO | ACCIDENT grav în Capitală. Un şofer a intrat cu maşina într-o staţie RATB, a lovit pietonii şi s-a răsturnat. Două persoane sunt rănite, dintre care una grav/ Medic: Bărbatul, la spital în comă

Două persoane au fost rănite, duminică, dintre care una grav, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe trotuar în zona unei staţii RATB din Capitală, a lovit doi pietoni şi apoi s-a răsturnat, victimele fiind transportate la spital, anunţă Brigada Rutieră.

8197 afișări

UPDATE Bărbatul lovit cu maşina în apropierea unei staţii de autobuz de pe Calea Călăraşi din Capitală a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni în comă, cu traumatisme craniene, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

"Este la noi, în camera de gardă, a venit în comă. Starea lui neurologică pune probleme, are traumatisme craniene şi se află în investigaţii. Momentan face un computer tomograf după care vom stabili afecţiunile", a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Bica, purtător de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni din Capitală.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au anunţat, duminică, că un autoturism condus de o femeie, care se deplasa pe Calea Văcăreşti din direcţia Piata Sudului spre podul Mihai Bravu, din cauză, se pare, a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pătruns pe trotuar, un zona unei staţii RATB, a lovit doi pietoni, apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului, a fost rănit grav un bărbat, care a fost transportat la Spitalul Bagdasar şi uşor o femeie, care a fost transportată la Spitalul Sf. Ioan.

În maşina care s-a răsturnat, se aflau două persoane care nu au fost însă rănite.

Femeia care se afla la volanul maşinii a fost dusă la poliţie, pentru audieri. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, au precizat reprezentanţii Brigăzii Rutiere pentru MEDIAFAX.

ŞTIRE Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au anunţat că un autoturism care se deplasa pe Calea Văcăreşti din direcţia Piata Sudului spre podul Mihai Bravu, din cauza, se pare, neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pătruns pe trotuar, un zona unei staţii RATB, a lovit doi pietoni, apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului, a fost rănit grav un bărbat, care a fost transportat ulterior la Spitalul Bagdasar şi uşor o femeie, care a fost transportată la Spitalul Sf. Ioan.

În maşina care s-a răsturnat, se aflau două persoane care nu au fost însă rănite.

Poliţiştii fac în continuare cerecetări pentru a determina cu exactitate ce s-a întâmplat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici