FOTO Accident grav în Timiş. Un tren de călători a lovit în plin un autocar

Trei persoane au fost rănite, una fiind transportată la spital, după ce autocarul în care se aflau a fost lovit de un tren de călători, vineri dimineaţa, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Comloşul Mare, judeţul Timiş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6197 afișări
Imaginea articolului FOTO  Accident grav în Timiş. Un tren de călători a lovit în plin un autocar

FOTO Un autocar a fost lovit de un tren de călători în Timiş

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, accidentul feroviar s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată, în localitatea Comloşul Mare, vineri dimineaţa.

Autocarul în care se aflau şase persoane a fost izbit de un tren motor Regiotrans, cu doi pasageri – mecanic şi conductor.

Din cele şase persoane aflate în autocar, trei au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar una a fost transportată la spital.

“S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un ofiţer şi patru subofiţeri pentru asigurarea măsurilor PSI, două ambulanţe SAJ şi un echipaj de poliţie”, transmite ISU Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici