FOTO Accident între un microbuz şi o autoutilitară, în Cluj. Patru persoane au fost transportate la spital

  • Zece persoane au fost implicate într-un accident produs, luni, între un microbuz şi o autoutilitară.
  • Patru persoane au fost transportate la spital.
  • Accidentul a avut loc între localităţile Bogata de Sus şi Bogata de Jos, în judeţul Cluj.
127 afișări
Imaginea articolului FOTO Accident între un microbuz şi o autoutilitară, în Cluj. Patru persoane au fost transportate la spital

Accident între un microbuz şi o autoutilitară, în Cluj. Patru persoane au fost transportate la spital

Zece persoane au fost implicate într-un accident produs, luni, între un microbuz şi o autoutilitară, între localităţile Bogata de Sus şi Bogata de Jos, în judeţul Cluj.

Potrivit ISU Cluj, un echipaj SMURD şi unul SAJ au acordat primul ajutor în urma unui accident rutier produs între localităţile Bogata de Sus şi Bogata de Jos.

Echipajul SMURD a găsit la faţa locului un microbuz şi o autoutilitară avariate, iar 10 persoane au solicitat consult medical.

Dintre cei implicaţi în accident, patru persoane au fost transportate la spital, cu afecţiuni uşoare.

Potrivit primelor cercetări, şoferul microbuzului, un bărbat de 48 de ani, din comuna Vad, conducea din direcţia municipiului Dej spre localitatea Calna, iar când a ajuns pe un sector de drum în curbă, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Vad.

Şoferul autoutilitarei a fost rănit. De asemenea, au avut nevoie de îngrijiri medicale şi alţi doi bărbaţi, de 63 şi 64 de ani, din comuna Vad şi municipiul Cluj-Napoca, precum şi o tânără de 17 ani, din comuna Vad, toţi pasageri în microbuz.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici