FOTO Anchetă la Braşov, după ce vânzătoarea unui magazin a reclamat un jaf armat

Poliţiştii din Braşov a declanşat, luni, o anchetă, după ce vânzătoarea unui magazin a reclamat că un bărbat a ameninţat-o cu arma, cerându-i încasările, în sumă de 800 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

593 afișări
Imaginea articolului FOTO Anchetă la Braşov, după ce vânzătoarea unui magazin a reclamat un jaf armat

Anchetă la Braşov, după ce vânzătoarea unui magazin a reclamat un jaf armat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu, poliţiştii de la Investigaţii Criminale sunt, la ora transmiterii acestei ştiri, la un magazin din Cartierul Tractorul, unde investighează cele reclamate de femeie.

„Vânzătoarea aşa a declarat. Că a fost ameninţată cu un obiect care a presupus că este o armă. Bărbatul i-a solicitat o sumă de bani, încasările, pe care i-a şi dat-o. Este vorba despre 800 de lei. Colegii mei de la Investigaţii Criminale şi de la Criminalistică sunt la faţa locului şi fac cercetări”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Dinu a precizat că atacul ar fost dat la un magazin situat pe strada Constructorilor din cartierul Tractorul din Braşov, sesizarea fiind efectuată prin Sistemul Unic 112.

Potrivit sursei citate, în acest caz va fi deschis un dosar de cercetare penală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici