FOTO. Autobuzele STB sunt curăţate şi igienizate în weekend

Mijloacele de transport în comun sunt curăţate şi igienizate, în weekend, anunţă, duminică, Primăria Capitalei. Acţiunea face parte din campania începută în luna decembrie a anului trecut, prin care STB îşi propune să asigure vehicule igienice şi un grad de confort cât mai ridicat pentru călători.

341 afișări
Imaginea articolului FOTO. Autobuzele STB sunt curăţate şi igienizate în weekend

Autobuzele STB sunt curăţate şi igienizate în weekend

Primăria Capitalei anunţă că pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu, va fi aplicat programul de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum şi neutralizarea graffiti-urilor.

Treptat, toate vehiculele din parcul circulant al STB vor fi curăţate şi igienizate, iar fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menţinerea unui aspect decent.

„Toate autobazele sunt dotate cu staţii de spălare noi, moderne, iar de anul trecut şi unele depouri beneficiază de astfel de echipamente complet automatizate”, se arată într-un comunicat transmis duminică de PMB.

La rândul lor, STB subliniază că igienizarea vehiculelor şi asigurarea unor condiţii de călătorie corespunzătoare sunt prioritare pentru creşterea gradului de confort al călătorilor.

„STB lansează un apel public pentru păstrarea curăţeniei în vehicule, întrucât, adesea, interiorul mijloacelor de transport îşi pierde aspectul decent din cauza comportamentului inadecvat al unor călători. Cei care creează disconfort celorlalţi pasageri, prin mâzgălirea cu graffiti, vandalizarea, zgârierea interiorului, aruncarea de resturi de mâncare ori de băutură în vehicule, conform Regulamentului serviciului comunitar de transport public local de călători, riscă amenzi de 500 lei”, spun cei de la STB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici