Video FOTO Cinci persoane, rănite în urma unui accident rutier, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia

Cinci persoane primesc îngrijiri medicale, miercuri, în urma impactului dintre două autoturisme, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Poliţiştii au stabilit că unul dintre şoferi nu a acordat prioritate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

444 afișări

VEZI FOTO MAI JOS

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, cinci persoane sunt rănite în urma unui accident rutier produs pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia şi primesc îngrijiri medicale, la faţa locului fiind prezente trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar şi o autospecială ISU.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Alba, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism, care a ieşit de pe o stradă laterală, nu a acordat prioritate celui care circula pe şoseaua de centură.

Accidentul s-a produs la intersecţia din dreptul trecerii la nivel cu calea ferată, de la ieşire din municipiul Alba Iulia, spre satul Drâmbar. Intersecţia este cunoscută de localnici ca fiind una periculoasă, în care se produc periodic accidente.

Un localnic a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că trebuie luate măsuri deoarece numărul accidentelor în zona respectivă este mare, iar ”un sens giratoriu ar putea rezolva problema”.

Traficul rutier rutier în urma accidentului nu a fost afectat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici