FOTO Descoperire MACABRĂ: Cadavrele a trei bebeluşi, găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului/ Locatarii imobilului sunt îngroziţi

Poliţiştii şi procurorii bistriţeni au început anchete în comuna Bistriţa-Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce, în podul unui bloc au fost găsite cadavrele a trei bebeluşi, transmite corespondentul MEDIAFAX. Locatarii blocului se declară îngroziţi.

6073 afișări
Imaginea articolului FOTO Descoperire MACABRĂ: Cadavrele a trei bebeluşi, găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului/ Locatarii imobilului sunt îngroziţi

FOTO Descoperire MACABRĂ: Cadavrele a trei bebeluşi, găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Locatarii blocului din comuna Bistriţa-Bârgăului în podul căruia au fost găsite cadavrele a trei bebeluşi declară că imobilul este locuit de femei în vârstă şi niciuna nu a fost însărcinată. Trupurile au fost observate de un copil, care i-a spus mamei că a găsit "o păpuşă".

"Nu ne putem da seama. În ultimii ani nu a locuit nimeni aici care să fi fost gravidă. Toate suntem femei în vârstă, femei cu familie. Noi un am văzut nicio femeie să fi fost gravidă pe aici", a declarat o localnică.

Descoperirea a fost făcută de o femeie care locuia la parter şi a urcat în pod cu copilul ei, în vârstă de 12 ani, pentru a face ordine înainte să îşi aducă rufele la uscat.

La un moment dat, copilul a atras atenţia femeii că a găsit o păpuşă. Femeia s-a apropiat şi a realizat că trupul găsit este al unui bebeluş. După ce a dat cârpele la o parte, a mai găsit un bebeluş mort şi a anunţat Poliţia.

Oamenii legii au găsit în pod şi al treilea trup şi mai multe obiecte de lenjerie pătate cu sânge.

Doi dintre copii se aflau în saci de rafie, iar al treilea învelit într-un palton vechi.

"I-am văzut şi eu pe copii. La starea în care erau, se zicea că sunt de vreo patru sau cinci. Par să fie nou-născuţi toţi trei copilaşii", declarat o locatară.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a declanşat o anchetă, fiind aşteptate rezultatele necropsiei.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud au declarat, pentru MEDIAFAX, că au fost sesizaţi despre faptul că în podul unui bloc din localitatea Bistriţa Bârgăului ar fi fost găsite cadavrele unor bebeluşi.

"Echipa operativă a Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud, s-a deplasat aseară (joi - n.r.) la faţa locului, unde au fost identificate cadavrele a trei bebeluşi. În acest caz s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut decesul copiilor", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul IPJ.

După ce Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bistriţa a ridicat cadavrele, podul blocului a fost sigilat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici