FOTO Doi cetăţeni turci ascunşi sub un camion încărcat cu aluminiu, descoperiţi la Nădlac

Doi cetăţeni turci au fost prinşi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în vama Nădlac, în timp ce încercau să iasă din ţară ascunşi sub un camion încărcat cu aluminiu. Cei doi au mai încercat să iasă din ţară şi în urmă cu o săptămână, ascunşi într-un automarfar.

539 afișări
Imaginea articolului FOTO Doi cetăţeni turci ascunşi sub un camion încărcat cu aluminiu, descoperiţi la Nădlac

Doi cetăţeni turci ascunşi sub un camion încărcat cu aluminiu, descoperiţi la Nădlac

La PTF Nădlac II - Csanadpalota s-a prezentat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul turc Taner A., în vârstă de 41 de ani, conducând un ansamblu de vehicule care transporta plăci de aluminiu din Turcia pentru o societate comercială din Polonia.

Poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi pe osia remorcii TIR-ului, pe cetăţenii turci Seydi Y., în vârstă de 20 de ani, şi Cem G., în vârstă de 18 ani, solicitanţi de azil în România.

Cei doi au mai încercat să iasă ilegal din ţară în 14 februarie, ascunşi într-un automarfar care transporta role de poliester.

Ei au declarat că s-au ascuns pentru că voiau să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen şi nu îndeplineau condiţiile legale pentru a călători într-un stat din vestul Europei.

La rândul său, şoferul a declarat că nu ştia despre cei doi.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor doi tineri acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului turc pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici