FOTO Duminica vindecării orbului din naştere: Arhiepiscopul Dunării de Jos a luat masa cu nevăzătorii şi le-a făcut cadouri

Arhiepiscopul Dunării de Jos, Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, a oficiat o slujbă în Duminica vindecării orbului din naştere. La Sfânta Liturghie au participat şi membrii Asociaţiei Nevăzătorilor din România. La final, participanţii au fost invitaţi la masă, iar arhiepiscopul le-a dat cadouri.

178 afișări
Imaginea articolului FOTO Duminica vindecării orbului din naştere: Arhiepiscopul Dunării de Jos a luat masa cu nevăzătorii şi le-a făcut cadouri

SURSĂ FOTO: Facebook Arhiepiscopia Dunării de Jos

În Duminica vindecării orbului din naştere, Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală din Galaţi.

n cadrul slujbei, ierarhul a rostit rugăciuni către Milostivul Dumnezeu pentru vindecarea feluritelor boli şi neputinţe trupeşti, pentru ajutorul cadrelor medicale care se luptă zi de zi în spitale pentru sănătatea semenilor noştri, precum şi pentru ocrotirea şi ajutorul tuturor credincioşilor, scrie Arhiepiscopia Dunării de Jos într-o postare pe Facebook. 

După slujbă arhiepiscopul şi nevăzătorii au participat la o agapă în curtea Arhiepiscopiei.

„Evenimentul duhovnicesc din Catedrala Arhiepiscopală, concretizat în comuniune liturgică şi rugăciune, a continuat în parcul Reşedinţei Arhiepiscopale cu o acţiune filantropică pentru persoanelor cu deficienţe de vedere din cadrul Asociaţiei Nevăzătorilor din Galaţi. Ierarhul Dunării de Jos s-a aflat în mijlocul a 15 persoane cu deficienţe de vedere şi a însoţitorilor acestora, bucurându-se împreună cu aceşti semeni ai noştri la o agapă tradiţională cu ouă roşii, cozonac şi alte produse culinare specifice perioadei în care ne aflăm. La final, Părintele Arhiepiscop le-a dăruit oaspeţilor pachete cu alimente de primă necesitate şi produse de igienă în valoare de 1.500 lei”, au anunţat reprezentanţii Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Filiala Galaţi a Asociaţiei Nevăzătorilor din România are peste 700 de membri, iar în România numărul lor depăşeste 40.000.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici