FOTO | Explozie puternică într-un bloc din Tulcea: 4 oameni au ajuns la spital, iar zeci de garsoniere sunt afectate

O explozie s-a produs joi dimineaţă într-un bloc de garsoniere din oraşul Tulcea, 4 oameni ajungând la spital. 24 de garsoniere şi mai multe maşini parcate sunt afectate.

3643 afișări

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta" Tulcea a fost solicitat în jurul orei 6:10 în urma unei explozii ce a avut loc într-un bloc de garsoniere din oraşul Tulcea.

24 de garsoniere au fost afectate şi mai multe autoturisme aflate în parcare.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

În urma exploziei, trei bărbaţi cu vârste de 31, 78, 22 de ani şi o tânără de 18 ani au ajuns la Spitalul Judeţean Tulcea.

Cauza exploziei nu a fost încă stabilită.

Taguri:
bloc,
explozie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici