FOTO: Grav accident pe DN2: Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite

  • O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, sâmbătă, într-un accident de circulaţie petrecut pe DN 2 în judeţul Suceava.
  • Un autoturism şi un trailer s-au ciocnit frontal pe raza localităţii Drăguşeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  • A fost declanşată o anchetă a nspectoratului de Poliţie Suceava.
2762 afișări
Imaginea articolului FOTO: Grav accident pe DN2: Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite

Accident grav pe DN 2 în judeţul Suceava: O persoană a murit şi trei au fost rănite

„Pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două ambulanţe SAJ, intervin la un accident rutier petrecut între un trailer şi un autoturism, pe raza localităţii Drăguşeni. Au fost implicate cinci persoane, una din autotrailer şi patru în autoturism”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

În autoturism se aflau un bărbat de 45 de ani, care a decedat, o femeie de 47 de ani şi doi tineri de 18, respectiv 19 ani.

Accidentul a avut loc pe DN 2, după ce trailerul şi autoturismul s-au ciocnit frontal, circulaţia între Roman şi Fălticeni desfăşurându-se pe un fir, alternativ.

În acest caz a fost declanşată şi o anchetă a nspectoratului de Poliţie Suceava, urmând să fie stabilite împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine este vinovat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici