FOTO | INCENDIU cu pericol de explozie, la o fabrică din Timiş: 400 de persoane au fost evacuate

Patru sute de persoane au fost evacuate, joi, iar una a avut un atac de panică şi a necesitat îngrijiri medicale, în urma izbucnirii unui incendiu cu pericol de explozie la atelierul mecanic al unei fabrici din oraşul Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

968 afișări
Imaginea articolului FOTO | INCENDIU cu pericol de explozie, la o fabrică din Timiş: 400 de persoane au fost evacuate

INCENDIU cu pericol de explozie, la o fabrică din Timiş: 400 de persoane au fost evacuate

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Timiş, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu cu pericol de explozie, care a izbucnit la atelierul mecanic al unei fabrici din oraşul Sânnicolau Mare.

“ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu cu pericol de explozie la furtunurile ce alimentau tuburile de Oxigen şi Acetilenă de la procesul de sudură la un atelier mecanic, cu o suprafaţă de aproximativ 30 mp din cadrul unei hale de aproximativ 18.000 mp”, arată ISU Timiş.

Pentru că exista pericol de explozie, au fost evacuate aproximativ 400 de persoane, din anexa cu birouri ale halei, iar o persoană a avut un atac de panică şi a necesitat îngrijiri medicale.

“Au intervenit o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un autocamion, o motopompă, un ofiţer şi şapte subofiţeri din cadrul staţiei de pompieri Sânnicolau Mare şi SPSU al fabricii”, se arată în comunicatul de presă al ISU Timiş.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici