FOTO | Incendiu la o fabrică din Zalău, 26 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, luni seara, la o secţie a unei fabrici din oraşul Zalău, 26 de persoane fiind evacuate din hală şi din spaţiile adiacente.

787 afișări
Imaginea articolului FOTO | Incendiu la o fabrică din Zalău, 26 de persoane au fost evacuate

FOTO | Incendiu la o fabrică din Zalău, 26 de persoane au fost evacuate

Reprezentanţii ISU Sălaj au declarat, luni, că la locul incendiului au intervenit mai multe autospeciale cu apă şi spumă şi echipaje medicale.

„Un incendiu a izbucnit la o secţie de trăgătorie a unui operator economic din Zalău la care a intervenit Detaşamentul de pompieri Zalău cu două autospeciale cu apă şi spumă, una de descarcerare grea, o autoscară şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, în centrul halei, la dulapuri în care se depozitau lacuri şi vopseluri. Numărul exact al persoanelor care au fost evacuate din hală şi spaţii adiacente este de 26”, au spus reprezentanţii ISU Sălaj.

Incendiul a fost lichidat de pompierii sălăjeni, iar cauzele izbucnirii focului urmează să fie stabilite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici