FOTO Incendiu la un grup de locuinţe, în judeţul Braşov

  • A luat foc un grup de locuinţe din comuna Hărman, judeţul Braşov.
  • Incendiul a pornit de la un garaj şi s-a propagat.
11511 afișări
Imaginea articolului FOTO Incendiu la un grup de locuinţe, în judeţul Braşov

Sursă FOTO: ISU Braşov

ISU Braşov a fost anunţat despre producerea unui incendiu la un grup de locuinţe pe Strada Tudor Vladimirescu din comuna Hărman.

Incendiul a pornit de la un garaj şi s-a propagat rapid la două locuinţe şi două anexe din vecinătate.

ISU Braşov a trimis acolo patru autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, un echipaj de prim ajutor SMURD.

La intervenţie participă şi două autospeciale din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Prejmer.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă, fiind localizat la această oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici