FOTO | Incendiul de la locomotiva trenului care circula pe ruta Craiova - Bucureşti Basarab a fost stins. Circa 50 de oameni erau în tren

Un tren de persoane care circula pe ruta Craiova – Bucureşti a fost oprit, marţi, în zona viaductului din localitatea doljeană Cârcea, după ce s-a constatat că din locomotivă iese fum dens. În tren erau circa 50 de oameni, care nu au fost răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

404 afișări
Imaginea articolului FOTO | Incendiul de la locomotiva trenului care circula pe ruta Craiova - Bucureşti Basarab a fost stins. Circa 50 de oameni erau în tren

Alertă în Dolj, după ce dintr-o locomotivă a început să iasă fum. Circa 50 de oameni erau în tren

UPDATE 15:32 Incendiul de la locomotiva trenului a fost stins la ora 14.45, după ce în jurul orei 13.40, între staţiile Banu Mărăcine şi Malu Mare s-a produs un incediu la locomotiva trenului R 9008 Craiova - Bucureşti Basarab, informează reprezentanţii CFR Călători.

„La ora 14.35, după intervenţia cu spumă, s-a localizat şi s-a oprit degajarea de fum”, potrivit CFR Călători.

CFR Călători asigură că cei aproximativ 50 de pasageri nu s-au aflat în pericol şi îşi vor continua călătoria preluaţi cu trenul IR 1596 Craiova - Bucureşti Nord.

O comisie va cerceta cauzele care au condus la producerea incidentului, precizează transportatorul public feroiviar de călători.

Potrivit primelor informaţii primite din partea Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, este afectată doar locomotiva trenului personal care circulă între Craiova şi Bucureşti.

În trenul cu trei vagoane călătoreau aproximativ 50 de persoane, niciuna nefiind rănită.

Reprezentanţii ISU au spus că problema a fost sesizată în jurul orei 14, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj de la Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova, cu o autospecială.

CFR Călători a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că între staţiile Banu Mărăcine – Malu Mare s-a produs un incediu la locomotiva trenului R 9008 Craiova – Bucureşti Basarab, iar cei aproximativ 50 de pasageri nu s-au aflat în pericol.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, persoanele care se aflau în tren sunt preluaţi cu trenul IR 1596 Craiova - Bucureşti Nord pentru a ajunge la destinaţie, urmând ca o comisie să cerceteze cauzele care au dus la producerea incidentului.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici