FOTO Lebede salvate de pompieri de pe râurile îngheţate din Suceava

Pompierii din Suceava au intervenit pentru salvarea a două lebede. Una dintre acestea a rămas prinsă în gheaţa de pe râul Siret, iar a doua într-o frânghie pe apa îngheţată a râului Suceava.

344 afișări
Imaginea articolului FOTO Lebede salvate de pompieri de pe râurile îngheţate din Suceava

Lebede salvate de pompieri de pe râurile îngheţate din Suceava

Potrivit ISU Suceava, o persoană a sunat la 112 şi a reclamat faptul că mai multe lebede sunt prinse în gheaţă, pe râul Siret, în localitatea Hânţeşti.

Un echipaj al pompierilor militari, cu un autocamion şi o barcă pneumatică, s-a deplasat la faţa locului. Dintre cele 8 lebede găsite, doar una era prinsă în gheaţă, iar celelalte şapte stăteau aşezate în jurul acesteia.
Salvatorii au spart gheaţa şi eu eliberat pasărea, care s-a alăturat grupului, au transmis pompierii.

A doua misiune de salvare a avut loc pe râul Suceava, unde o lebădă era prinsă într-un capăt de frânghie, pe apa îngheţată, şi nu se putea elibera.

Un alt echipaj de militari a intervenit şi a eliberat pasărea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici