FOTO - Maşina unui poliţist din Arad, vandalizată de trei tineri. Unul fusese amendat de poliţist

Trei tineri din Arad sunt cercetaţi sub control judiciar, fiind acuzaţi că au turnat vopsea verde pe maşina unui poliţist, care în septembrie îl amendase pe unul dintre ei.

1468 afișări
Imaginea articolului FOTO - Maşina unui poliţist din Arad, vandalizată de trei tineri. Unul fusese amendat de poliţist

Maşina unui poliţist din Arad, vandalizată de 3 tineri. Unul fusese amendat în septembrie de poliţist

Potrivit Poliţiei Arad, în septembrie, un poliţist rutier din Nădlac a amendat şi suspendat dreptul de a conduce unui tânăr de 18 ani, din Nădlac, pentru o greşeală în conducere.

Tânărul amendat a povestit altor doi tineri, tot de 18 ani, din Nădlac, cele întâmplate şi au decis să se răzbune pe poliţist. Cei trei tineri au mers la domiciliul poliţistului, unde au turnat vopsea verde pe maşina acestuia, parcată în faţa locuinţei.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 7.000 de lei.

A fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile faţă de cei trei tineri, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru ultraj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici