FOTO Misiune inedită a pompierilor din Oradea. Operaţiunea de salvare a unui boboc de raţă

  • Pompierii militari din Oradea au desfăşurat, marţi, o operaţiune mai puţin obişnuită
1001 afișări
Imaginea articolului FOTO Misiune inedită a pompierilor din Oradea. Operaţiunea de salvare a unui boboc de raţă

Sursa foto: ISU Bihor

Pompierii militari din Oradea au desfăşurat, marţi, o operaţiune mai puţin obişnuită. Aceştia au salvat un boboc de raţă ce căzuse într-un canal, potrivit informaţiilor publicate pe portalul ISU Bihor.
 
„La ora 12.23, un trecător a apelat numărul de urgenţă 112, solicitând intervenţia pompierilor la intersecţia străzilor Avram Iancu şi Sucevei, pentru salvarea unui boboc de raţă sălbatică, căzut într-un canal, prin orificiile de scurgere ale capacului de metal”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor.
 
Puiul de raţă a fost scos din canal şi eliberat în Pârâul Peţa.
 
„Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, acţionând cu accesoriile din dotarea autospecialei de intervenţie, au îndepărtat capacul şi au scos, în siguranţă, puiul de raţă, predându-l domnului Mihai Pop, trecătorul care a sunat la 112, după ce anterior salvase raţa sălbatică şi alţi cinci boboci de pe şosea, făcând apel la şoferi să oprească. Puiul de raţă salvat, a fost eliberat în Pârâul Peţa, alături de raţă şi de ceilalţi boboci”, a mai comunicat ISU Bihor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici