FOTO Momente inedite. Concert dedicat medicilor implicaţi în lupta împotriva COVID-19 de la Spitalul Matei Balş din Capitală

  • Paula Seling şi Orchestra New Hope cântă pentru medici şi pacienţi la ”Matei Balş”.
  • Concertul e dedicat cadrelor medicale implicate în lupta împotriva SARS-Cov-2.
174 afișări
Imaginea articolului FOTO Momente inedite. Concert dedicat medicilor implicaţi în lupta împotriva COVID-19 de la Spitalul Matei Balş din Capitală

FOTO: Facebook @Paula Seling

Paula Seling, alături de Orchestra New Hope, sub conducerea directorului  Operei Naţionale Bucureşti, Daniel Jinga, au susţinut un concert  dedicat medicilor, miercuri seară, în curtea  spitalului „Matei Balş” din Bucureşti. 
 
De la geamurile spitalului, şi din curtea spitalului pacienţii şi cadrele medicale au fost spectatorii speciali. 
 
„De fapt şi arta şi medicina se ocupă de două componente esenţiale ale umanităţii: trup şi suflet. Dacă sufletul e bolnav, trupul va fi bolnav”, a declarat Alin Lupu, preşedintele Asociaţiei „New Hope Music”
 
Organizatorii evenimentului au dedicat concertul cadrelor medicale. Ei au ţinut să îşi prezinte demersul ca pe un gest de mulţumire adresat celor care au luptat împotriva COVID-19. 
 
„M-am simţit în al nouălea cer, m-am simţit ca şi cum aş fi primit un cadou uriaş. Şi cadoul a fost de a putea să dăruim iubire multă, recunoştinţă, bucurie, şi de ce nu chiar lumină unor oameni care au trecut printr-o perioadă îngrozitor de grea.”, a declarat Paula Selin, cântăreaţă. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici