FOTO | Noi detalii ies la iveală în cazul hoţilor care au furat peste 90.000 de lei din casieria Universităţii Agricole

Cei doi hoţi care au furat peste 90.000 de lei de la USAMV Cluj-Napoca aveau feţele acoperite când au intrat în clădirea rectoratului. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru furt calificat, în urma unor percheziţii făcute în Iaşi şi Timişoara.

3413 afișări
Imaginea articolului FOTO | Noi detalii ies la iveală în cazul hoţilor care au furat peste 90.000 de lei din casieria Universităţii Agricole

Noi detalii despre hoţii care au furat peste 90.000 de lei din casieria Universităţii Agricole

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, miercuri, cei doi hoţi aveau feţele acoperite când au sustras bani şi bonuri valorice din casieria USAMV.

„La data de 5 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au efectuat percheziţii, pe raza municipiilor Iaşi şi Timişoara, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi. Cei în cauză, în vârstă de 25 şi 26 ani, sunt bănuiţi că, în noaptea de 2/3 octombrie, având feţele acoperite, au pătruns în incinta unei universităţi de pe Calea Mănăştur din Cluj-Napoca, iar din seiful casieriei au sustras bani şi bonuri valorice, cauzând un prejudiciu estimat la peste 90.000 de lei. Cei în cauză au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie, iar în baza probatoriului administrat, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, se arată în comunicat.

Poliţiştii clujeni au subliniat că, în urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate articole de îmbrăcăminte, bani şi alte obiecte care prezintă interes pentru cauză.

Două persoane au pătruns, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, în clădirea rectoratului Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca şi au furat banii din casierie.

Furtul a fost depistat dimineaţa de angajaţii universităţii. Potrivit poliţiştilor clujeni, iniţial a fost reclamată sustragerea sumei de 30.000 de lei, dar ulterior s-a revenit asupra prejudiciului şi s-a stabilit că acesta ajunge la peste 90.000 de lei.

Taguri:
hoţ,
casierie,
usamv

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici