FOTO | O femeie care a lovit cu maşina o fetiţă de 11 ani, apoi a plecat, este căutată de poliţişti. Copilul a mers acasă după accident

O femeie care a lovit cu maşina pe care o conducea o fetiţă de 11 ani, în Mediaş, judeţul Sibiu, este căutată de poliţişti, care au făcut publice imagini surprinse de camerele de supraveghere în care se vede accidentul, dar şi faptul că femeia a oprit pentru scurt timp, apoi a plecat.

3575 afișări
Imaginea articolului FOTO | O femeie care a lovit cu maşina o fetiţă de 11 ani, apoi a plecat, este căutată de poliţişti. Copilul a mers acasă după accident

O femeie care a lovit cu maşina o fetiţă de 11 ani, apoi a plecat, este căutată de poliţişti. Copilul a mers acasă după accident

Potrivit Poliţiei Sibiu, accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Mediaş, iar femeia care conducea maşina a oprit pentru scurt timp, după ce a accidentat fetiţa, apoi a plecat.

„În jurul orei 21.20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroşată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu – Mediaş, persoana aflată la volanul maşinii continuându-şi deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului”, spun poliţiştii sibieni.

Copila accidentată era era însoţită de sora sa, în vârstă de 8 ani, iar fetele au plecat acasă după accident. Câteva minute mai târziu, părinţii au anunţat ce li s-a întâmplat copilelor şi au solicitat intervenţia unui echipaj medical care a transportat fata la Spitalul Municipal Mediaş.

Medicii au considerat că nu este necesară internarea.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Mediaş au făcut verificări şi au vizualizat înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul şi persoana aflată la volan nu au putut fi identificate, astfel că solicită sprijinul cetăţenilor care pot oferi detalii. Singurul lucru ştiut este ceea ce au spus fetele, respectiv că la volan se afla o femeie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici