FOTO Patru bărbaţi din Sri Lanka au fost prinşi la Nădlac într-un microbuz, ascunşi între bagaje

Patru bărbaţi din Sri Lanka au fost prinşi, în noaptea de joi spre vineri, de poliţiştii de frontieră din Nădlac, când încercau să iasă din România într-un microbuz, ascunşi între bagaje. Ei încercau să ajungă în Spaţiul Schengen, dar nu îndeplineau condiţiile legale de călătorie.

207 afișări
Imaginea articolului FOTO Patru bărbaţi din Sri Lanka au fost prinşi la Nădlac într-un microbuz, ascunşi între bagaje

Patru bărbaţi din Sri Lanka au fost prinşi la Nădlac într-un microbuz, ascunşi între bagaje

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în noaptea de joi spre vineri, s-a prezentat la Nădlac pentru a ieşi din ţară un microbuz condus de Ion V., în vârstă de 34 de ani, din judeţul Botoşani.

Poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul de marfă al microbuzului, între bagaje, patru bărbaţi, care s-au dovedit a fi din Sri Lanka. Cei patru bărbaţi au vârste cuprinse între 25 şi 37 de ani şi au intrat legal în România.

Bărbaţii au declarat că au încercau să ajungă în Spaţiul Schengen şi nu îndeplineau condiţiile legale pentru a călători într-un stat din vestul Europei.

Cei patru bărbaţi din Sri Lanka sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferul român pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici