FOTO Poliţiştii din Mureş şi Sibiu le-au oferit flori şoferiţelor oprite în trafic, de 8 Martie

Poliţiştii din Târgu Mureş, Sighişoara şi Sibiu le-au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au oprit în trafic, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, 8 martie, recomandându-le totodată, să conducă prudent, să poarte centura de siguranţă şi să respecte limitele de viteză.

268 afișări
Imaginea articolului FOTO Poliţiştii din Mureş şi Sibiu le-au oferit flori şoferiţelor oprite în trafic, de 8 Martie

FOTO Poliţiştii din Mureş şi Sibiu le-au oferit flori şoferiţelor oprite în trafic, de 8 Martie

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mureş, Andreea Pop, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că peste 100 de şoferiţe au primit flori cu ocazia zilei de 8 martie.

„Poliţiştii mureşeni au păstrat şi anul acesta tradiţia şi au împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic. Oamenii legii au fost prezenţi în municipiile Târgu Mureş şi Sighişoara, unde au oferit reprezentantelor sexului frumos, în loc de amenzi, doar flori, zâmbete si recomandari”, a spus Andreea Pop.

Poliţiştii le-au recomandat şoferiţelor să respecte limitele de viteză, să poarte centura de siguranţă, iar celor care au copii, să aibă scaune omologate.

 

 

Andreea Pop a mai declarat că unele dintre şoferiţele oprite în trafic de poliţişti s-au speritat, iar unele chiar şi-au pregătit documentele pentru controlul de rutină, însă toate u rămas plăcut surprinse când li s-a oferit o floare.

O acţiune similară a avut loc şi în Sibiu, unde poliţiştii rutieri au oprit aproape 300 de şoferiţe, cărora le-au oferit trandafiri.

Acţiunea de 8 martie a devenit o tradiţie a Inspectoratele de Poliţie din Mureş şi Sibiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici