FOTO: Primăria Cluj-Napoca a finalizat cel mai modern cimitir-parc din România

  • Cel mai modern cimitir-parc din România a fost finalizat la Cluj-Napoca
  • Investiţiile sunt de peste 50 de milioane de lei, anunţă Primăria oraşului
  • Cimitirul are o suprafaţă de peste 20 de hectare şi cuprinde 5.553 morminte, 1.856 urne columbar şi o capelă
10455 afișări
Imaginea articolului FOTO: Primăria Cluj-Napoca a finalizat cel mai modern cimitir-parc din România

Primăria Cluj-Napoca a finalizat cel mai modern cimitir-parc din România

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca declară că noul cimitir din oraş are o suprafaţă de peste 20 de hectare şi cuprinde 5.553 morminte, 1.856 urne columbar şi o capelă.„Cimitirul <<Moş Ion Roată>>, cel mai modern cimitir-parc din România a fost finalizat şi lucrările au fost recepţionate. Conceptul de cimitir-parc a fost dezvoltat în ţările vestice şi preluat şi în România pentru a dezvolta spaţiile verzi din zona cimitirelor în contextul realizării unui loc de reculegere, o locaţie simbolică menită să aducă linişte clujenilor”, au spus reprezentanţii municipalităţii.

În cimitirul– parc au fost montate bănci şi au fost amenajate peste 85.000 mp de spaţii verzi, cu 5.500 de arbuşti, 2.115 de arbori şi 200 ml de gard viu şi alei pietonale.

Valoarea totală a investiţiei este de 50,9 milioane de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici