FOTO | Şase persoane rănite pe DN 7, în urma impactului dintre un TIR şi trei maşini

Şase persoane au fost rănite, vineri, pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Proieni, judeţul Vâlcea, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini şi un TIR încărcat cu butelii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

128 afișări
Imaginea articolului FOTO | Şase persoane rănite pe DN 7, în urma impactului dintre un TIR şi trei maşini

FOTO | Şase persoane rănite pe DN 7, în urma impactului dintre un TIR şi trei maşini

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că accidentul de la Proieni, de pe DN 7, s-a produs după ce şoferul unui vehicul a intrat pe contrasens.

„Se pare că una dintre maşini a intrat pe contrasens, dar încă nu ştim dacă a efectuat o depăşire neregulamentară sau a adormit la volan. Acest lucru urmează să fie stabilit în urma cercetărilor la faţa locului. Această maşină a lovit un TIR încărcat cu butelii goale, iar din impact vehiculul a fost proiectat în alte două autoturisme. Sunt şase persoane rănite, între care una este în stare gravă”, a declarat Dăscălete.

Potrivit reprezentantului Poliţiei, la ora transmiterii acestei ştiri, Drumul Naţional 7, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, este blocat din cauza accidentului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici