FOTO | Slatina, pregătită pentru sărbătorile de Crăciun cu două luni mai devreme

Autorităţile din Slatina au început deja montarea decoraţiunilor pentru Sărbătorile de Iarnă, cu mai bine de două luni înainte. Ghirlandele au fost deja instalate şi urmează şi luminţilele astfel încât să poată fi făcute şi probe de funcţionare până la Crăciun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

404 afișări
Imaginea articolului FOTO | Slatina, pregătită pentru sărbătorile de Crăciun cu două luni mai devreme

Slatina: A început montarea iluminatului festiv cu mai bine de două luni înainte de Crăciun

Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP) Slatina a început să instaleze decoraţiunile pentru Sărbătorile de Iarnă, pe mai multe străzi, ghirlandele fiind deja instalate.

Directorul DASIP, Claudiu Dascălu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că acţiunea a început aşa de devreme pentru ca muncitorii pe care îi are în subordine să reuşească să termine montarea de luminiţe şi decoraţiuni în timp pentru a putea face probe de funcţionare.

„Am început aşa de devreme pentru că este volumul mare de muncă, pentru că noi ne ocupăm şi de mentenanţa sistemului de iluminat, vrem să terminăm până pe 15 noiembrie. După această dată, vom începe cu probele”, a afirmat Dascălu.

El a adăugat că decizia de a demara mai devreme montarea de beculeţe de Crăciun ţine şi de carenţele Direcţiei privind dotarea logistică.

„Oameni avem, dar nu avem platforme de autoridicare suficiente. Avem doar două, din care una este momentan defectă”, a mai spus Dascălu.

Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului public vrea să achiziţioneze instalaţii festive noi, iar în acest moment caută, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, o firmă care să furnizeze aceste sisteme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici