FOTO - Stare de alertă în Băile Felix. Un incendiu violent a izbucnit la un hotel din zonă

Un incendiu a izbucnit, luni, la un hotel din Băile Felix, din cauza unui cablu electric defect. Mai multe etaje au fost inundate cu fum, iar două persoane s-au intoxicat cu fum.

2123 afișări
Imaginea articolului FOTO - Stare de alertă în Băile Felix. Un incendiu violent a izbucnit la un hotel din zonă

Incendiu la un hotel din Băile Felix din cauza unui cablu electric defect

Potrivit ISU Bihor, incendiul a fost sesizat prin 112, la un hotel cu 12 etaje din Băile Felix.

Au intervenit şase echipaje de stingere.

Când au ajuns pompierii, incendiul se manifesta la o cameră de la etaj 4 al hotelului, întregul nivel şi etajele superioare fiind inundate cu fum.

O persoană aflată pe un balcon a fost evacuată. Aceasta, alături de un angajat al hotelului, au primit ajutor medical, întrucât cei doi s-au intoxicat uşor cu fum.

După stingerea incendiului, a fost scos fumul.

Incendiul, a cărui cauză probabilă a constituit-o un cablu electric defect, s-a soldat cu arderea unui televizor, a unui frigider, a unei uşi şi a mobilierului din interiorul încăperii afectate de flăcări.

Taguri:
hotel,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici