FOTO | Tavan PRĂBUŞIT peste oameni, într-un centru comercial din Vaslui. Mai mulţi răniţi, printre care şi un copil/ UPDATE: Mall-ul a fost evacuat

Trei persoane, între care un copil de un an, au fost rănite, sâmbătă seara, după ce o bucată de tavan s-a prăbuşit într-un centru comercial din municipiul Vaslui.

3713 afișări
Imaginea articolului FOTO | Tavan PRĂBUŞIT peste oameni, într-un centru comercial din Vaslui. Mai mulţi răniţi, printre care şi un copil/ UPDATE: Mall-ul a fost evacuat

FOTO Tavan PRĂBUŞIT într-un centru comercial. Trei persoane, între care un copil, rănite

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, s-a prăbuşit tavanul din rigips al unui restaurant din incinta unui complex comercial aflat în municipiu.

Trei persoane au fost rănite, respectiv un copil de 1 an, un bărbat şi o femeie în vârstă de 36 de ani.

Cele trei victime au suferit răni la cap şi au fost transportate la spital.

Pe lângă cele trei persoane rănite, reprezentanţii ISU Vaslui precizează că au fost asistate cinci angajaţi care au suferit atacuri de panică.

Se procedează la evacuarea mall-ului. Tavanul fals a căzut pe o suprafaţă de aproximativ două sute de metri pătraţi”, a adăugat sursa citată, potrivit căreia sunt evacuate aproximativ 150 de persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici