FOTO Timişorean chemat la Poliţia Locală, după ce a distribuit poze cu maşini ale Poliţiei parcate greşit

Un timişorean a fost invitat la sediul Poliţiei Locale pentru a da explicaţii după ce a distribuit pe Facebook o imagine cu două maşini ale instituţiei parcate pe trotuar astfel încât pietonii nu mai puteau trece, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8918 afișări
Imaginea articolului FOTO Timişorean chemat la Poliţia Locală, după ce a distribuit poze cu maşini ale Poliţiei parcate greşit

FOTO Timişorean chemat la Poliţia Locală, după ce a distribuit poze cu maşini ale Poliţiei parcate greşit

Revoluţionarul Corneliu N. Vaida a postat, marţi, pe contul său de Facebook, o invitaţie pe care a primit-o de la Poliţia Locală Timişoara, prin care este anunţat că trebuie să se prezinte la sediul instituţiei, miercuri, iar în caz contrar va fi amendat.

“Vaida Corneliu Nicolae este invitat la Direcţia Poliţiei Locale, la data de 19.04.2017, ora 10.00, în lucrarea privind conţinutul mesajelor postate pe reţelele de socializare, respectiv Facebook, cu data de 13.04 şi 14.04.2017, în vederea clarificării. În caz de neprezentare, se vor aplica sancţiunile prevăzute de art. 2, pct. 33, din Legea nr. 61/1991, republicată”, scrie în invitaţia primită de timişorean de la Poliţia Locală.

Corneliu N. Vaida a fost chemat să dea explicaţii la sediul Poliţiei Locale Timişoara după ce, în urmă cu câteva zile, a distribuit pe reţeaua de socializare o imagine în care apar două maşini ale instituţiei. Acestea erau parcate în faţa sediului Poliţiei Locale Timişoara, pe trotuar. Între maşini apare şi un cărucior de copii, cel care a realizat fotografia dorind să demonstreze că nu se poate trece printre ele.

“Miliţiene Cojan (n.r. şeful Poliţiei Locale Timişoara), tu şi adunătura ta de nesimţiţi, ce-ar fi să vă auto-amendaţi?”, a scris Corneliu N. Vaida în dreptul fotografiei distribuite pe Facebook în data de 13 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici