FOTO Traficul rutier este blocat pe Valea Oltului. Accident grav, cu patru maşini implicate şi nouă răniţi

  • Patru maşini au fost implicate, duminică, într-un accident grav, pe DN 7 - Valea Oltului.
  • Sunt şase persoane implicate, iar pe lângă echipajele SMURD şi ale Ambulanţei Sibiu a fost solicitat şi elicopterul.
  • UPDATE: ISU Sibiu a precizat că niciun rănit nu a murit, după ce anterior anunţase decesul unui bărbat.
2663 afișări
Imaginea articolului FOTO Traficul rutier este blocat pe Valea Oltului. Accident grav, cu patru maşini implicate şi nouă răniţi

UPDATE: ISU Sibiu a revenit asupra informaţiilor anunţate şi a precizat că nu a fost înregistrată nicio persoană decedată după accidentul din Lazaret. „Potrivit informaţiilor primite de la faţa locului, toate victimele sunt conştiente”, au transmis reprezentanţii instituţiei.

Conform acestora, echipajele SMURD Sibiu au preluat pentru transportul la spital 5 persoane cu diverse traumatisme.

UPDATE: ISU Sibiu transmite că sunt implicate 9 persoane în accidentul petrecut la limita dintre judeţele Sibiu şi Vâlcea. De asemenea, potrivit ISU Sibiu, bărbatul încarcerat, pentru care se solicitase elicopterul a decedat.

„Echipajul de descarcerare a extras un bărbat de cca 30 ani, în stare de inconştienţă, căruia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, fără răspuns, fiind declarat decedat”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Patru persoane sunt transportate la UPU Sibiu cu diverse traumatisme. Alte patru persoane primesc ajutor medical la faţa locului şi urmează să se decidă dacă şi acestea vor fi duse la spital.

Accident grav, pe DN 7 - Valea Oltului

ISU Sibiu intervine, duminică, cu două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare şi automacaraua la limita dintre judeţele Sibiu şi Vâlcea, în zona Lazaret, la un accident rutier produs între patru maşini.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

„Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie, dupa care a ricoşat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Bărbatul care ar fi produs accidentul are 54 de ani şi este din judeţul Vâlcea.

Traficul este blocat complet între judeţele Sibiu şi Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici