FOTO Un autocar în care se aflau 17 persoane a luat foc pe un drum din judeţul Caraş-Severin

Un autocar în care se aflau 17 persoane a luat foc, duminică dimineaţa, pe drumul naţional ce leagă Reşiţa de Bocşa, judeţul Caraş-Severin, călătorii autoevacuându-se în momentul în care au simţit miros de fum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3233 afișări
Imaginea articolului FOTO Un autocar în care se aflau 17 persoane a luat foc pe un drum din judeţul Caraş-Severin

Un autocar în care se aflau 17 persoane a luat foc pe un drum din judeţul Caraş-Severin

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, autocarul a luat foc, duminică dimineaţa, pe drumul naţional 8, între Reşiţa şi Bocşa, acesta deplasându-se de la Timişoara spre Craiova. În momentul în care cei 17 pasageri aflaţi în autocar au simţit miros de fum, s-au autoevacuat, astfel că nicio persoană nu a fost rănită.

“În autocar se aflau 17 persoane, care s-au autoevacuat, nimeni nu a fost rănit. Noi am intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cu zece pompieri militari. Autocarul a fost distrus în proporţie de 90%, circulaţia fiind întreruptă timp de 45 minute pe ambele sensuri”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin.

Cel mai probabil incendiul a izbucnit în urma unei defecţiuni la motor. Călătorii au ajuns la destinaţie cu un alt autocar care i-a preluat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici