FOTO | Un cetăţean român din Austria a decedat în urma unor fenomene meteo

Printre persoanele decedate în urma fenomenele meteorologice care au afectat, în seara de 18 august 2017, localitatea Sankt Johann am Walde, se află şi un cetăţean român, a precizat, sâmbătă, MAE, la solicitarea MEDIAFAX.

1330 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un cetăţean român din Austria a decedat în urma unor fenomene meteo

Un cetăţean român din Austria a decedat în urma unor fenomene meteo

„Ambasada României la Viena are în atenţie situaţia generată de fenomenele meteorologice care au afectat, în seara de 18 august 2017, localitatea Sankt Johann am Walde şi care au provocat rănirea sau decesul mai multor persoane. Imediat după semnalarea situaţiei, misiunea diplomatică a efectuat demersuri pe lângă autorităţile locale, pentru a verifica dacă printre victime există cetăţeni români. Potrivit informaţiilor comunicate în cursul zilei de 19 august 2017 de autorităţile locale Ambasadei României la Viena, printre persoanele decedate se află şi un cetăţean român”, a precizat, sâmbătă, MAE, la solicitarea MEDIAFAX.

MAE a menţionat, totodată, că datele de contact ale Ambasadei României la Viena au fost comunicate familiei cetăţeanului român de către poliţia din Braunau am Inn, misiunea diplomatică fiind pregătită să ofere asistenţa consulară specifică în astfel de cazuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici