FOTO Un nou protest HoReCa: La ora 12.00 patronii şi angajaţii au ieşit faţa localurilor. Peste 400.000 de angajaţi din industrie sunt afectaţi de indiferenţa autorităţilor, conform cifrelor HORA

În intervalul 12:00-12:30 patronii de hoteluri şi restaurante au ieşit alături de angajaţii din HoReCa în faţa localurilor pentru a protesta la nivel naţional.

983 afișări
Imaginea articolului FOTO Un nou protest HoReCa: La ora 12.00 patronii şi angajaţii au ieşit faţa localurilor. Peste 400.000 de angajaţi din industrie sunt afectaţi de indiferenţa autorităţilor, conform cifrelor HORA

În intervalul 12:00-12:30 patronii de hoteluri şi restaurante au ieşit alături de angajaţii din HoReCa în faţa localurilor pentru a protesta la nivel naţional. Operatorii din industria ospitalităţii au oprit activitatea timp de jumătate de oră, ţinând în mână mesaje publice adresate autorităţilor.

Operatorii din industria ospitalităţii au oprit activitatea timp de jumătate de oră în oraşe precum Iaşi, Braşov, Cluj-Napica şi Constanţa şi au ţinut în mâini mesaje publice adresate autorităţilor.

„HoReCa, speranţa interzisă”, „HoReCa capăt de drum”, „1 an de restricţii, zero despăgubiri”, sunt câteva dintre mesajele afişate de patronii de restaurante şi hoteluri şi de angajaţii care au protestat, marţi, timp de 30 de minute.

Conform unui comunicat de presă transmis de Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), anul 2020 a marcat declinul industriei, după cum o arată şi cifrele: „120 000 euro/an a însemnat pierderea medie per unitate în 2020; de la 400.000 de angajaţi, cât număra industria în 2019, am rămas 280.000 în 2021; de la 40. 000 de unităţi în 2019, am ajuns la 28.000, cifră în continuă scădere”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici