FOTO | Un tren InterRegio pe ruta Iaşi - Timişoara a deraiat în judeţul Cluj. Garnitura a sărit de pe şine/ CFR: Traficul feroviar se desfăşoară normal

Trenul InterRegio Iaşi - Timişoara deraiat, în noaptea de duminică spre luni, în judeţul Cluj, fără ca cineva să fie rănit.

2985 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un tren InterRegio pe ruta Iaşi - Timişoara a deraiat în judeţul Cluj. Garnitura a sărit de pe şine/ CFR: Traficul feroviar se desfăşoară normal

Trenul InterRegio Iaşi - Timişoara a deraiat în judeţul Cluj, la ieşirea din Dej. Garnitura a sărit de pe şine/ Traficul feroviar se desfăşoară normal

Potrivit CFR Călători, trenul InterRegio 1765, Iaşi - Timişoara a deraiat la trecerea peste macazele de ieşire din staţia Dej Călători.

Pasagerii şi personalul feroviar nu au fost răniţi.

Călătorii au fost preluaţi de un alt tren care a circulat pe celălat fir de cale ferată, după verificarea gabaritului şi avizul de liberă trecere al celor de la CFR Infrastructură.

”Echipe de intervenţie s-au deplasat la faţa locului pentru repunerea vagoanelor pe şine şi pentru reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă. Conducerea Sucursalei Regionale Cluj se află, de asemenea, la locul evenimentului şi cercetează circumstanţele în care a avut loc deraierea. Măsurile operative au ca principal scop reluarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă”, arată sursa citată.

Traficul feroviar între Dej şi Gherla, unde a deraiat, în noaptea de duminică spre luni, trenul InterRegio Iaşi - Timişoara, se desfăşoară normal, potrivit CFR Infrastructură.

Trenul Inter Regio 1765 care circulă între Iaşi şi Timişoara a deraiat, în noaptea de duminică spre luni, la ieşire din gara din Dej.

Nicio persoană nu a fost rănită, cei aproximativ 200 de călători fiind preluaţi de trenul IR 1406 din staţia Dej Călători până la Cluj, de unde şi-au continuat călătoria cu un tren suplimentar - IR 12056 - către Timişoara.

La faţa locului se află reprezentanţi ai Regionalei CF Cluj, Poliţiei TF şi criminalişti din cadrul Poliţiei Municipiului Dej, cauzele deraierii urmând a fi stabilite de comisia anchetează evenimentul.

Pentru repunerea trenului pe linii se va interveni cu un tren macara şi cu un vagon ajutor.

Circulaţia trenurilor pe relaţia Dej Călători - Gherla nu este afectată, traficul feroviar fiind operaţional pe celelalte linii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici