Video FOTO VIDEO 14 persoane au ajuns la spital după un accident între un microbuz şi o maşină în Constanţa

Paisprezece persoane au ajuns la spital, miercuri dimineaţă, în urma unui accident în municipiul Constanţa, în care au fost implicate un microbuz şi o maşină. O singură persoană se află în stare gravă.

1810 afișări

Potrivit IGSU, miercuri dimineaţă a avut loc un accident în municipiul Constanţa, la intersecţia bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz.

În autoturism se aflau două persoane, iar în microbuz 12 persoane, respectiv zece adulţi şi doi copii.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe SMURD de prim ajutor calificat.

Totodată, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au intervenit o ambulanţă încadrată cu echipaj cu medic şi cinci ambulanţe tip B.

În urma accidentului, toate persoanele implicate au ajuns la spital, însă doar pasagera autoturismului se află în stare mai gravă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici