FOTO | Un depozit de băuturi alcoolice şi răcoritoare din Slatina a fost cuprins de un incendiu de proporţii/ UPDATE: Focul, stins după mai bine de două ore

Un depozit de băuturi alcoolice şi răcoritoare de pe strada Nicolae Bălcescu din Slatina a ars mai bine de câteva ore, incendiul întinzându-se pe o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi şi cuprinzând şi o autoutilitară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2012 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un depozit de băuturi alcoolice şi răcoritoare din Slatina a fost cuprins de un incendiu de proporţii/ UPDATE: Focul, stins după mai bine de două ore

FOTO | Depozit de băuturi alcoolice şi răcoritoare din Slatina, cuprins de un incendiu de proporţii

UPDATE 09:30 Incendiul izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la un depozit de băuturi alcoolice şi răcoritoare din Slatina a fost stins după mai multe ore, valoarea pagubelor nefiind încă evaluată de pompieri şi proprietarii imobilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, căpitanul Cornel Gogolan, a declarat că au ars interiorul halei pe 600 de metri pătraţi, ambalaje, biroul de supraveghere, centrala de detecţie, două monitoare, două imprimante, un dozator de apă, un DVR, două motostivuitoare, actele gestionarilor dintr-un fiset metalic şi, parţial, prelata unui camion.

De asemenea, s-a distrus parţial marfa din apropierea biroului, iar restul mărfii prezintă o stare avansată de degradare.

Au fost evacuate 12 butelii de GPL.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului este scurtcircuit electric.

Un depozit de băuturi alcoolice şi răcoritoare de pe strada Nicolae Bălcescu din Slatina a fost cuprins de un puternic incendiu, sâmbătă noaptea.


Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, căpitanul Cornel Gogolan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit în jurul orei 23.00, astfel că pompierii încearcă să-l stingă de aproape două ore.

Din depozit au fost evacuate mai multe butelii cu aer comprimat, pentru a nu exploda. Pompierii au solicitat şi sprijinul unui serviciu de situaţii de urgenţă privat.

„Incendiul este la un depozit de băuturi alcoolice şi răcoritoare de pe strada Nicolae Bălcescu din Slatina. Arde generalizat pe o suprafaţă de peste 2000 metri pătraţi. Se intervine cu trei autospeciale de stingere şi autocamionul cu un bazin de 9.000 de litri apă şi o autospecială de stingere de la SPSU Rivergate. De asemenea, au intervenit şi echipajul SMURD, autospeciala pentru descarcerare şi două autospeciale pentru munca operativă. Din depozit au fost evacuate mai multe butelii cu aer. O autoutilitară a fost afectată de incendiu. Nu sunt anunţate victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU.

La ora transmiterii acestei ştiri incendiul nu fusese încă lichidat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici