Video FOTO, VIDEO | Doi oameni au murit şi 10 au fost răniţi într-un accident între un autocar şi un microbuz în Arad/ Accidentul, produs după o pătrundere pe contrasens

Două persoane au murit şi mai multe sunt rănite în urma unui accident care a avut loc joi dimineaţa, în Arad, între localităţile Curtici şi Sântana, între un autocar şi un microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

16338 afișări

UPDATE 08:54 Accidentul de la Arad, în care doi muncitori au murit şi 10 au fost răniţi, s-a produs după ce şoferul microbuzului a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autocar care circula din sens opus, au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei Arad.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, autocarul şi microbuzul s-au ciocnit frontal, traficul rutier pe DJ 792 C, între Curtici şi Sântana, fiind blocat pe ambele sensuri la ora transmiterii acestei ştiri.

„Şoferul microbuzului ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală stânga cu autocarul, care se deplasa regulamentar. În microbuz se aflau 15 muncitori, o femeie şi un bărbat din microbuz au decedat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

În urma producerii accidentului, nouă persoane, toate aflate în microbuz, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean Arad.

„Sunt nouă persoane rănite, care au fost aduse la Unitatea de Primiri Urgenţe, dintre care trei sunt în stare critică, intubate. Celelalte persoane au suferit lovituri”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, Simina Roz.

Rănit a fost şi şoferul autocarului, astfel că numărul victimelor se ridică la zece.

UPDATE 07:26 Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat, joi dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX că se acordă primul ajutor pentru 10 răniţi, dintre care doi sunt încă încarceraţi.

Pleşca a mai spus că persoanele rănite vor fi transportate la Spitalul Judeţean Arad.

Pentru alte două persoane din microbuz nu s-a mai putut face nimic, fiind declarate decedate.

Reprezentantul ISU Arad a mai spus că în autocarul implicat în accident se afla doar şoferul, iar persoanele rănite şi cele decedate se aflau în microbuzul care îi ducea la serviciu, la o fabrică din zona industrială.

La locul accidentului acţioneaza pentru salvarea victimelor şi transportul acestora la spital un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere a incendiilor şi 3 echipaje ale Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad.


Potrivit primelor informaţii primite din partea ISU Arad, până în acest moment sunt două persoane decedate, două încarcerate, dar conştiente şi mai multe persoane rănite.

La locul accidentului acţioneaza pentru salvarea victimelor şi transportul acestora la spital un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere a incendiilor şi 3 echipaje ale Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici