Video FOTO, VIDEO | Intervenţie pe Marea Neagră. O ambarcaţiune ce plutea în derivă cu 157 de migranţi, între care 56 de copii, a fost adusă în Portul Midia

Un număr de 157 de migranţi din Irak şi Iran, între care 56 de copii, se aflau la bordul navei care plutea, marţi, în derivă pe Marea Neagră. Ambarcaţiunea a fost adusă în Portul Midia, în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 2.00, transmite corespondentul MEDIAFAX.

946 afișări

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, ambarcaţiunea a fost adusă în Portul Midia miercuri, în jurul orei 2.00.

La bordul acesteia au fost găsiţi 157 de migranţi din Irak şi Iran, între care 56 de copii, care au fost duşi la sediul Gărzii de Coastă.

Tot aici va fi făcută şi verificarea lor, mulţi dintre migranţi neavând documente.

Ambarcaţiunea care plutea în derivă pe Marea Neagră a fost descoperită, marţi, la aproximativ 32 de mile marine Est Midia, oamenii de la bord fiind în pericol din cauza vântului extrem de puternic, transmiţând, prin sistemul radio, mesaje de ajutor.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici