FOTO, VIDEO Un tânăr din Bacău a fost prins în timp ce încerca să treacă graniţa cu droguri ascunse în anvelope

Un tânăr din judeţul Bacău a fost prins în flagrant, la Vama Nădlac, în timp ce încerca să introducă în ţară trei kilograme de cannabis şi zeci de grame de haşiş, ascunse în anvelopele unui autoturism, acesta fiind ulterior arestat alături de un presupus complice, anunţă DIICOT.

2536 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Un tânăr din Bacău a fost prins în timp ce încerca să treacă graniţa cu droguri ascunse în anvelope

FOTO Un tânăr din Bacău a fost prins în timp ce încerca să treaca graniţa cu droguri ascunse în anvelope

Tânărul în vârstă de 27 de ani, pe numele său Daniel Jean Crinta, şi presupusul său complice, Cătălin Mihoc, au fost reţinuţi, duminică, sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc, introducerea de droguri de risc în ţară şi finanţarea în vederea traficului internaţional de droguri de risc, luni, Tribunalul Bacău dispunând arestarea lor pentru 30 de zile, se arată într-un comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Potrivit sursei citate, în luna octombrie tânărul ar fi cumpărat din Spania aproximativ trei kilograme de cannabis, pe care le-ar fi adus în România şi ulterior le-ar fi vândut în oraşul Bacău. La începutul lunii decembrie acesta s-ar fi deplasat din nou în Spania pentru o altă cantitate de droguri., de această dată banii pentru cumpărare, 5.000 de euro, i-ar fi obţinut de la presupusul complice, mai susţine DIICOT.

Sâmbătă, pe 17 decembrie, bărbatul de 27 de ani a fost prins în flagrant în Vama Nădlac.

"La data de 17.12.2016 inculpatul Crinta Jean Daniel a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontieră Nădlac când introducea în ţară, pe o platformă auto, un autoturism în care se aflau disimulate, în două anvelope, droguri de risc, respectiv cantitatea de 3 Kg cannabis şi 92 g de haşiş.Valoarea pe piaţa drogurilor achiziţionate din Spania şi introduse în ţară fără drept de către inculpatul Crinta Jean Daniel este de aproximativ 50.000 euro", se arată în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici