FOTO. Viorel Cataramă protestează în Piaţa Victoriei, alături de câteva zeci de persoane

  • Viorel Cataramă s-a alăturat astăzi protestatarilor din Piaţa Victoriei
  • Acesta a anunţat încă de vineri că vrea să ia parte la manifestaţii
10192 afișări
Imaginea articolului FOTO. Viorel Cataramă protestează în Piaţa Victoriei, alături de câteva zeci de persoane

FOTO. Viorel Cataramă protestează în Piaţa Victoriei, alături de zeci de persoane

Viorel Cataramă s-a alăturat astăzi protestatarilor din Piaţa Victoriei, potrivit imaginilor postate pe contul de Facebook, de o persoană care se află în zonă. Cataramă anunţase încă de vineri că are de gând să ia parte la manifestaţii. 

Sâmbătă, în Piaţa Victoriei au continuat protestele împotriva măsurilor anti-COVID. 

Vineri, în prima zi de stare de alertă, peste 100 de oameni s-au strâns, după ora 17.00, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de măsurile adoptate de autorităţi în contextul epidemiei de COVID-19. 
 
„Jos dictatura!”, „Demisia!”, „România, trezeşte-te”, „Suntem oameni, suntem fraţi, nu ne vom lăsa cipaţi!” sunt cuvinte ce s-au auzit în Piaţa Victoriei.
 
Protestul a fost anunţat pe Facebook, iar oamenii cer „pedepsirea tuturor făptuitorilor care au încălcat legile şi Constituţia prin instituirea decretului stării de urgenţă şi a tuturor măsurilor ulterioare acestuia, cu complicitatea Parlamentului. (...) Parlamentarii ar fi trebuit să îşi ceară scuze imediat poporului pe care îl reprezintă şi ale cărui interese trebuia să le protejeze. Cea mai bună cale de a-şi cere scuze ar fi fost moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban şi suspendarea preşedinteui Iohannis pentru abuz în serviciu şi vătămare gravă a drepturilor şi intereselor legitime a cetăţenilor români. Nu a făcut-o. Aşadar, oamenii cer demisia preşedintelui, a guvernului şi sancţionarea parlamentarilor complici la emiterea şi impunerea decretelor şi OUG-urilor ilegale care au încălcat şi confiscat drepturile românilor, permiţând abuzurile din perioada stării de urgenţă”.

Viorel Cataramă s-a remarcat în ultimul timp prin faptul că a mers de bunăvoie într-unul dintre focarele de COVID-19 pentru a se autoinfecta şi a demonstra astfel că virusul nu este periculos. Acesta s-a îmbrăţişat în localitatea Bărbuleşti cu mai multe persoane de etnie romă ce aveau coronavirus, acuzând apoi simptome de dispnee uşoară.
 
Ieri, Viorel Cataramă a primit rezultatul pentru testarea de coronavirus, acesta fiind negativ.

Iată postarea de pe contul de Facebook al lui Ionel Răcaru.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici