Fragment de craniu uman descoperit în groapa de gunoi din Ocna Mureş

Echipe ample de poliţişti, jandarmi, pompieri şi procurori cercetează o fostă groapă de gunoi din oraşul Ocna Mureş, după ce muncitorii care lucrau la ecologizarea zonei au găsit un fragment de craniu uman, transmite corespondentul MEDIAFAX.

199 afișări
Imaginea articolului Fragment de craniu uman descoperit în groapa de gunoi din Ocna Mureş

Alba: Fragment de craniu uman descoperit în groapa de gunoi din Ocna Mureş (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, subcomisar Luminiţa Prodan, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că o echipă de muncitori care lucra la ecologizarea unei foste gropi de gunoi din oraşul Ocna Mureş a descoperit un fragment de craniu uman.

Prodan a spus că în acest caz oamenii legii au deschis o anchetă amplă şi în paralel au declanşat căutări în zona gropii de gunoi pentru a încerca să găsească alte posibile fragmente de schelet uman.

"Căutările se desfăşoară pe o suprafaţă de trei kilometri pătraţi şi la ele participă peste 50 de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai ISU Alba. Este folosit şi un câine special antrenat pentru găsirea de cadavre", a spus Prodan.

Potrivit acesteia, fragmentul de craniu a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală şi se aşteaptă rezultatele analizelor ADN.

În paralel, poliţiştii cercetează lista persoanelor dispărute din zonă pentru a stabili dacă nu cumva fragmentul de craniu ar putea fi resturile umane ale unei persoane dispărute din zona Ocna Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici