Frank Rothwell a devenit cel mai bătrân om care a traversat Atlanticul, la 70 de ani

  • Frank Rothwell e cel mai bătrân om care a traversat Atlanticul în barcă cu vâsle
  • Rothwell a vâslit 3.000 de mile, din Insulele Canara până în Antigua
  • Pensionarul a strâns un million de lire sterline pentru cercetarea bolii Alzheimer
552 afișări
Imaginea articolului Frank Rothwell a devenit cel mai bătrân om care a traversat Atlanticul, la 70 de ani

Frank Rothwell, un britanic de 70 de ani, a traversat Atlanticul într-o barcă cu vâsle. El a reuşit asta în 56 de zile, două ore şi 41 de minute. E cel mai în vârstă om care a reuşit performanţa.

Rothwell a strâns bani pentru Alzheimer’s Research UK, care speră să găsească un tratament pentru demenţă. La final, donaţiile au atins un milion de lire sterline.

„Am decis să îmi dedic 18 luni din viaţă strângerii de fonduri pentru Alzheimer’s Research UK şi pentru a creşte conştientizarea asupra bolii”, a declarat la final Frank Rothwell. „Nu am avut nicio idee ce obiectiv să am. Un milion părea un număr rotund. Este ceva absolut fantastic să realizez obiectivul”, a adăugat Frank. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici