Fratele lui Mirel Rădoi a fost operat la Timişoara, starea sa fiind în continuare gravă

Fratele lui Mirel Rădoi a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara, marţi seara. Medicii l-au operat, însă starea lui de sănătate este în continuare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1447 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Mirel Rădoi a fost operat la Timişoara, starea sa fiind în continuare gravă

Fratele lui Mirel Rădoi a fost operat la Timişoara, starea sa fiind în continuare gravă

Mihai Rădoi a fost transferat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Timişoara, marţi seara, la cererea familiei, fiind internat pe Secţia de Politraumatologie.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Timişoara, Daniela Radu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că imediat ce a ajuns, medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale pentru a-i fixa bazinul, astfel încât să nu mai sângereze.

„Starea lui era gravă de când a venit, de abia a rezistat transportului. A venit de acasă echipa de medici şi s-a fixat bazinul, motivul principal pentru care a fost transferat aici a fost pentru a se fixa fractura de bazin, să nu mai sângereze. S-a făcut intervenţia, din păcate, starea lui este gravă, este Glasgow 3 (n.r. comă de gradul patru), este intubat, este sedat. Pacientul este internat pe Terapie Intensivă, dar în continuare starea lui este gravă, se poate întâmpla orice”, a afirmat medicul Daniela Radu.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timişoara, în cazul în care vor apărea complicaţii, există posibilitatea ca bărbatul să fie supus şi altor intervenţii chirurgicale.

“Pacientul avea hematoame, a avut ruptură de ficat, avea mai multe probleme, iar dacă se mai complică, sigur că trebuie reintervenit. Nu putem anticipa complicaţiile, pacientul este bine investigat şi tratat, tot ce se poate se face aici. Dar la conglomeratul de leziuni pe care le are, asocierea de leziuni, nu putem să fim foarte optimişti”, a precizat directorul medical al Spitalului Judeţean Timişoara.

Fratele fotbalistul Mirel Rădoi, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a ajuns, luni, la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuieşte. Surse locale au declarat că bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj.

Potrivit unor apropiaţi, bărbatul avea o relaţie tensionată cu soţia sa şi s-ar afla în divorţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici