Video “Free Hugs”: 70 de timişoreni au oferit îmbrăţişări gratuite trecătorilor din Piaţa Victoriei - GALERIE FOTO, VIDEO

Timişorenii care s-au plimbat, duminică seara, prin centrul oraşului, au fost îmbrăţişaţi de aproximativ 70 de persoane, în cadrul unei acţiuni organizate de către o asociaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1631 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

La acţiunea “Free Hugs: Îmbrăţişări gratuite”, organizată de Asociaţia Look Inside din Timişoara pentru al şaselea an consecutiv, au participat aproximativ 70 de persoane. 20 dintre aceştia sunt voluntari în cadrul ONG-ului, iar restul au aflat de eveniment de pe Facebook şi au dorit să facă o faptă bună.

Astfel, “înarmaţi” cu pancarte pe care era scris mesajul “Îmbrăţişări gratuite” sau "Free Hugs", participanţii s-au plimbat prin Piaţa Operei şi prin Piaţa Victoriei pentru a le propune trecătorilor să fie strânşi în braţe.

“Majoritatea abia aşteaptă o îmbrăţişare, încep să zâmbească şi apoi îşi deschid mâinile să se lase îmbrăţişaţi. Unii, într-adevăr, sunt prea grăbiţi să acorde timp pentru asta, dar noi mergem mai departe şi încercăm să deschidem cât mai multe inimi. Suntem vreo 70 de oameni care îmbrăţişăm în acest moment în Piaţa Operei”, ne-a povestit Denis Ardelean, voluntar în cadrul Asociaţiei Look Inside.

Printre cei care au aflat de acţiune de pe reţeaua de socializare şi au dorit să se implice s-a numărat şi Marius Ibănişteanu, student în anul I la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara, specializarea Asistenţă Medicală Generală. Tânărul s-a aşezat în faţa scenei instalate în Piaţa Operei, iar legat la ochi şi cu mâinile desfăcute, a îmbrăţişat timişorenii.

“Ofer îmbrăţişări gratuite pentru că este frumos. Mai ales în ziua de astăzi, mulţi oameni au probleme, ceea ce nu se vede pe dinafară, este înăuntru şi o îmbrăţişare chiar reduce stresul şi face foarte bine. Am aflat de pe Facebook de acţiune şi am zis că nu trebuie să ratez pentru că faci un bine şi aduci bucurie în sufletele persoanelor. Oamenii reacţionează cu cel mai mare drag, cu plăcere, alte persoane ne resping, dar marea majoritatea persoanelor vin şi mă îmbrăţişează”, a afirmat Marius Ibănişteanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici