Fugarii, unul având cătuşe la mâini, care au ameninţat poliţiştii că îi bat „cu tot cu pistolul în mână”, au fost prinşi

Cei doi tineri din judeţul Buzău, care au fugit, duminică, după ce au ameninţat poliţiştii în plină stradă, în comuna Stăneşti, judeţul Gorj, au fost prinşi. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, luni dimineaţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3166 afișări
Imaginea articolului Fugarii, unul având cătuşe la mâini, care au ameninţat poliţiştii că îi bat „cu tot cu pistolul în mână”, au fost prinşi

Cei doi fugari, unul având cătuşe la mâini, care au ameninţat poliţiştii că îi bat „cu tot cu pistolul în mână”, au fost prinşi

Incidentul a avut loc duminică, pe o stradă din comuna Stăneşti. Doi tineri de 23, respectiv 28 de ani, din Buzău, au fost implicaţi într-un scandal cu doi localnici. Poliţiştii au fost chemaţi în ajutor, iar unul dintre tinerii din Buzău a fost încătuşat, moment în care şi prietenul lui a devenit recalcitrant, înjurând şi scuipând agenţii.

Cei doi bărbaţi au reuşit să fugă, unul dintre ei cu cătuşele la mâini. Amândoi au fost prinşi duminică seara.

În urma audierilor, luni dimineaţa, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în arestul Poliţiei Gorj. Scandalul cu poliţiştii a fost filmat de un martor, cu telefonul mobil.

„Vrei să te bat cu pistolul în mână?", se aude vocea unuia dintre tineri.

„Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, reuşind imobilizarea unui bărbat, moment în care, mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa.

Imediat, poliţiştii, prezenţi la faţa locului, au solicitat sprijin, astfel încât, spre localitatea respectivă, au fost redirecţionate echipaje de ordine publică şi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. La momentul intervenţiei în cadrul unui eveniment, poliţiştii acţionează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violenţă si foarte important, salvarea de vieţi", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ameninţare,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici