Fum într-un salon al Secţiei Hematologie, din cadrul Spitalului Judeţean Arad: 4 pacienţi evacuaţi

Patru pacienţi au fost evacuaţi, duminică seara, din secţia Hematologie a Spitalului Judeţean Arad, din cauza fumului dens, provenit de la un corp de iluminat supraîncălzit.

219 afișări
Imaginea articolului Fum într-un salon al Secţiei Hematologie, din cadrul Spitalului Judeţean Arad: 4 pacienţi evacuaţi

Pompierii din cadrul Detaşamentului Arad au fost solicitaţi să intervină în cazul producerii unei degajări de fum la nivelul unui salon al secţiei de Hematologie din Spitalul Judeţean Arad.

Pentru misiune au fost dislocate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, încadrate cu 13 subofiţeri.

„La sosirea echipajului de intervenţie s-a constatat că degajarea de fum provenea de la un corp de iluminat supraîncălzit din interiorul salonului. Pompierii au acţionat pentru ventilarea încăperii şi înlăturarea eventualelor pericole”, au transmis reprezentanţii ISU Arad.

Cei patru pacienţi aflaţi în salon s-au autoevacuat în siguranţă, iar ulterior au fost transferaţi în alt salon.

Nu s-a impus evacuarea celorlalte persoane aflate în interiorul spitalul.

Nu au fost înregistrate victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici