Funcţionar de la ITM Bucureşti, arestat preventiv împreună cu cei de la care ar fi luat mită

Un funcţionar de la ITM Bucureşti şi doi reprezentanţi ai unei firme de la care acesta ar fi primit 10.000 de lei pentru a nu constata şi sancţiona faptul că mai multe persoane lucrau fără contract individual de muncă, au fost arestaţi preventiv, potrivit procurorilor bucureşteni.

1224 afișări
Imaginea articolului Funcţionar de la ITM Bucureşti, arestat preventiv împreună cu cei de la care ar fi luat mită

Funcţionar de la ITM Bucureşti, arestat preventiv împreună cu cei de la care ar fi luat mită

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, un funcţionar în cadrul ITM Bucureşti a fost arestat preventiv pentru luare de mită, iar alte două persoane, reprezentanţi au unor firme, pentru dare de mită.

„Din probele administrate până în prezent, a rezultat faptul că la data de 01.11.2019 inculpatul B.I.V., funcţionar în cadrul ITM Bucureşti, a primit suma de 10.000 lei de la inculpatul O.P.P., administrator al unei societăţi comerciale din Bucureşti, sumă care fusese promisă anterior de inculpatul P.G., pentru a nu constata şi sancţiona 11 fapte contravenţionale de a folosi în procesul muncii persoane care nu aveau încheiat şi înregistrat un contract individual de muncă”, se arată în comunicatul transmis de procurori.

Cercetările în acest dosar au fost efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Anticorupţie pentru municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Taguri:
itm,
mită,
arestare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici