Funeriu spune că 96 la sută dintre părinţi sunt "fericiţi cu clasa pregătitoare"

Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu spune că 96 la sută dintre părinţi sunt "fericiţi cu clasa pregătitoare" şi că în învăţământ lucrurile "merg bine" acolo unde proiectele începute de PDL au fost continuate, el acuzând că unde s-au făcut schimbări au reapărut "grupuri mafiote din educaţie".

109 afișări
Imaginea articolului Funeriu spune că 96 la sută dintre părinţi sunt "fericiţi cu clasa pregătitoare"

Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Acolo unde lucrurile începute de noi au fost continuare a fost bine. După ce ne-au înjurat, au făcut bacalaureatul exact aşa cum am făcut noi. După ce ne-au înjurat au făcut clasa pregătitoare şi 96 la sută dintre părinţi acum sunt fericiţi de clasa pregătitoare. Unde au continuat ceea ce am început noi, acum lucrurile merg bine, unde au schimbat este un retur al grupurilor mafiote din educaţie, mai ales în mediul universitar", a afirmat Daniel Funeriu joi seară, la Ploieşti, la finalul unei întâlniri cu membrii Partidului Mişcarea Populară din judeţul Prahova.

În acest context, Funeriu a mai spus că, în opinia sa, cea mai mare greşeală a actualei conduceri a Ministerului Educaţiei o reprezintă modificarea Legii Educaţiei în ceea ce priveşte învăţământul universitar şi în privinţa trecerii clasei a noua la liceu.

"Ministerul Educaţiei nu duce înainte, din păcate, reforma în domeniile esenţiale din mediul universitar", a mai spus Funeriu.

Elena Udrea, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu şi Toader Paleologu au participat, joi după-amiază, la o întâlnire cu membrii din Prahova ai Partidului Mişcarea Populară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici